HVILKET AFTRYK SÆTTER VI PÅ MILJØET

Som et af verdens mest elskede tefirmaer, betyder det meget for os hos Twinings, hvilket aftryk vi sætter på planeten. Vi vælger vores emballage med stor omhu for at sikre os, at når du laver en kop Twinings te, så er den så frisk og tilfredsstillende som muligt. Vi er dog yderst bevidste om, at det er nødvendigt, at vi vælger materialer, der ikke forurener miljøet, så vi har lagt en plan og sat os en række mål for at sikre os, at vores indpakning er så miljøvenlig som muligt.

Mere end 65% af vores emballage er allerede fuldt genanvendelig
Vi planlægger at have forhøjet dette til tal til mere end 90% i 2025
Scrolla

For at holde os på tæerne minder vi os selv og hinanden om disse fire huskeregler

Fjern overflødig indpakning
Reducer mængden af emballage Reducer mængden af emballage
Sorter og send til genanvendelse Sorter og send til genanvendelse

Fire huskeregler, der hjælper os med at opnå vores mål om miljøvenlig indpakning

I 2025 er mere end 90% af vores emballage genanvendelig.

Vi vil løbende reducere mængden af indpakning vi bruger på tværs af alle produkter med 5% hvert år.

I 2022 vil det være muligt at kompostere samtlige Twinings teposer derhjemme.

Når det er nødvendigt at bruge plast vil vi sikre os, at mest muligt er lavet af genanvendte materialer.

VORES INDPAKNING OG LØFTER

Plastfilm

Plastfilmen om vores kartonæsker beskytter friskheden af teen indeni. Uden den ville smagen og aromaen være forsvundet, inden teen kommer frem til dig.

Sammen med vores leverandører tester vi alternative materialer, der er ligeså effektive, men er fuldt genanvendelige. Hvis vi finder ét, der lever op til vores høje krav om at sikre kvaliteten af vores produkt, så vil vi i 2023 have indfaset det i vores produktion.

Karton

Vores kartonæsker beskytter kvaliteten af den te, de indeholder. Vi er allerede begyndt at reducere mængden af karton, der bruges til produktionen af vores æsker, og vil løbende undersøge nye muligheder for yderligere reduktion.

Konvolutter

Vores teposer er indpakkede enkeltvist i papirkonvolutter, der er foret med en anelse plast eller metalliseret plast, der sørger for at holde teen frisk.

Vi har i samarbejde med vores leverandører fundet et alternativt materiale, der fungere ligeså godt, men er fuldt genanvendelig. For ikke at spilde vores eksisterende lager, der allerede er pakket, vil vi begynde at bruge det nye materiale i vores produktion fra 2023.

Teposer, snore og mærker

Vores mål for fremtiden er, at vores teposer, inklusiv snore og mærker, skal være fuldt komposterbare i hjemmet.

Fra 2021 vil vores teposer være lavet af plantebaseret papir, der er fuldt nedbrydeligt og komposterbart.

Fra 2021 vil både snore og mærker være industrielt komposterbare. Vi fortsætter jagten på materialer, der kan komposteres i hjemmet.

Infuseringskrukker

Vores plastkrukker og låg er lavet af PET (polyethylenterephthalat) og er fuldt ud genanvendelige. Vi leder efter alternativer, der indeholder genanvendte materialer og vores mål er at begynde at bruge en PET, der er lavet af 30% genanvendte materialer.

Folieforseglingen, der bevarer teens friskhed, er ikke p.t. genanvendelig, men vi er på udkig efter alternativer.

Teposerne er lavet af bioplast og burde blive godkendt som komposterbare inden 2021.

EN GRØNNERE FREMTID STARTER NU

Twinings er en international virksomhed, der har blandet teer i mere end 300 år. Klimaet er vigtigt for os hos Twinings og vi bruger derfor mange ressourcer på at udvikle mere miljøvenlig indpakning af vores te, men vi ved også, at langvarig bæredygtighed er et maraton og ikke en spurt. Det er vigtigt for os at gøre tingene ordentligt, så de er bæredygtige langt ind i fremtiden, og det vil derfor tage lidt tid, inden alle materialer brugt til indpakning af vores produkter er komposterbare og fuldt genanvendelige. På den måde sikrer vi os, at kvaliteten af vores te er ligeså god som altid, men også at flest muligt af de materialer vi anvender, er komposterbare. Derfor er vi allerede startet på jagten efter mere miljøvenlig indpakning af vores kendte te, og har sat os klare mål, der er ambitiøse men opnåelige, for at forbedre vores aftryk på miljøet nu og i fremtiden.

Udover at bevare vores planet ønsker vi at beskytte de mennesker, der bor på den. Twinings er derfor påbegyndt arbejdet med at forbedre arbejdsvilkårerne for tusinder af de mennesker, der arbejder på teplantagerne, som leverer til vores virksomhed – uden dem, ville der ikke være noget Twinings.