Vores historie

Vores historie

For 300 år siden, i 1706, købte Thomas Twining et kaffehus, Master Tom’s Coffee House, i Devereux Court ud for The Strand i London. Beliggenheden var perfekt. Blandt stamgæsterne var der advokater, akademikere, læger og forfattere. London havde på det tidspunkt over 2.000 kaffehuse, så konkurrencen var hård. Thomas Twining serverede ikke kun te af højeste kvalitet for sine gæster. Snart begyndte han at sælge te til at brygge hjemme.

På dette tidspunkt kostede te mange penge. Det var fruen i huset, der indkøbte teen og opbevarede den under lås og slå i specielle teskrin. Det var derfor, at Thomas besluttede sig for, at henvende sig til Londons damer med sin forretning. Damerne blev transporteret til Thomas' butik i elegante kareter, hvor de sendte deres tjenerne ind for at foretage indkøbene. En dame ville aldrig sætte sine ben i et kaffehus, som var at betragte som herreklubber.

Thomas solgte snart mere løs end færdigbrygget te, og derfor åbnede han sin første te- og kaffebutik i 216 The Strand, hvor Twinings' teforretning fortsat ligger.